elena
Cu totii ne intrebam adesea ce este defapt fericirea. Este o stare de bine, asta e un lucru cert. Pentru fiecare dintre noi, fericirea are insa alta valoare, alta explicatie, alt sens. Cartea lui Denis Robert - "Fericirea. Jurnalul unei pasiuni" prezinta una din viziunile despre ceea ce poate insemna fericirea. Sex? Placere?Erotism in mod cert. Trebuie sa cititi neaparat aceasta carte.
O puteti gasi pe site-ul celor de la editura 3, sau o puteti cumpara de pe elefant.ro cu o reducere de 40%. 


Un roman erotic despre supunere si dominatie, un fel de «Povestea lui O» plasata in secolul 21.
El este un scriitor de 39 de ani, aflat in asteptarea unor zile mai bune. Ea este cu zece ani mai tanara decat el si a studiat Artele. Amandoi sunt casatoriti si amandoi, in aceeasi masura, plictisiti. Se plac, se evita, se regasesc. Rezultatul: pasiune la prima vedere si o dorinta care nu inceteaza sa creasca pe masura ce se implineste. Drogati unul cu celalalt, nu isi doresc altceva decat doze din ce in ce mai puternice de erotism. Asa incepe fericirea. Ducand doua vieti, una oficiala, cealalta nu. Punand mai presus de orice chemarea trupului. Crezand in aceasta fericire.
Nu vorbesc prea mult. In schimb, isi iau notite. insemnarile ei populeaza paginile din stanga ale acestui scurt, dar cutremurator roman. Ale lui, paginile din dreapta. O relatare torida, directa si lipsita de pudoare a relatiei dintre o femeie care se ofera intru totul si un barbat care nu-si refuza nici o fantasma.
«Ar fi trebuit sa stim de la inceput ca tot ce am spus, tot ce am facut si tot ce am gandit vreodata a existat sub semnul unui singur scop. Sexul. Nu neaparat placerea, dar in mod absolut sexul.»
Denis Robert este jurnalist francez, romancier, eseist si regizor. Este vestit pentru articolele despre scandalurile financiare si politice pe care le-a scris si pentru jurnalismul neconventional pe care il practica.
A lucrat mai intai la Actuel, apoi se angajeaza, in 1984, la Libération, unde se ocupa cu demascarea unor cazuri de coruptie. Paraseste Libération in 1996, pentru a evita sa cada in rutina. Scrie cartea Pendant les «affaires», les affaires continuent, o meditatie asupra coruptiei, a dificultatilor intampinate de justitie pentru a-si indeplini rolul si asupra minciunii din mediul politic.
Intre 1998 si 2000, scrie patru romane, printre care Fericirea, roman erotic publicat in peste 20 de tari. In 2001, Denis Robert se apropie din nou de jurnalismul de investigatie cu ocazia unei anchete asupra conturilor secrete ale societatii luxemburgheze Clearstream. Aceasta ancheta este prezentata sub forma unei carti ce a facut senzatie (Révélation) si a unui documentar (Les dissimulateurs) difuzat pe Canal Plus in ziua ziua aparitiei cartii in librarii.
1 Response
  1. ♥MIM Says:

    Pare o carte buna!:)


Trimiteți un comentariu