iulia


Da, aţi văzut bine!Cei de la Tritonic ne-au pregatit o super oferta . A doua luna plina la uimitorul pret de 15 lei .Cartea o puteti comanda de aici

A doua luna plina este continuarea romanului Luna plina scris de autoarea de origine canadiana Kelley Armstrong din ciclul "Lumea de Dincolo".

Elena Michaels este singura femeie varcolac din lume, transformata cu zece ani in urma de iubitul ei. Tocmai cand ajunge si ea sa se obisnuiasca cu aceasta situatie infricosatoare, o tanara vrajitoare ii spune Elenei Michaels ca un grup de oameni de stiinta rapesc fiinte supranaturale pentru a face experimente pe ele. Elena ignora avertismentul. Insa curand va fi confruntata cu adevarul despre "Lumea Cealalta", cand este rapita si aruncata intr-o celula impreuna cu vrajitoare, vampiri, samani, semi-demoni si alti varcolaci. Elena descopera in scurt timp ca a avea de-a face cu colegii ei captivi este cea mai mica dintre grijile ei. In aceasta inchisoare, cei care au cheile celulelor sunt adevaratii monstri.


| edit post
Reacții: 
3 Responses
 1. Only Books Says:

  Super ofertă! Nu am citit până acum, însă îmi place stilul autoarei, deci trebuie să citesc seria. Voi aţi citit-o?

  Dee


 2. elena Says:

  Eu una nu am citit seria. :) Iulia le'a citit. :)


 3. iulia Says:

  Da eu am citit ambele carti .Pe mine una m-au fascinat.Sunt sigura ca nu vei fi dezamagita daca incerci :)


Trimiteți un comentariu