elena

O carte captivantă, plină de intrigi, scandaluri şi secrete, PERFECT este cel de-al treilea volum din seria Micuţele Mincinoase.
„Glamour şi intrigă.” Elle 
„Bârfa-ntastic!… O să vă placă la nebunie!” Love It!
„Sexy şi plină de suspans.” Closer
Cartea apare oficial pe data de 16 august. O puteti precomanda aici. 

Da, PERFECT în toate privinţele: intriga sofisticată, dinamica şi echilibrul acţiunii, presărată ici-acolo cu umor (uneori negru) şi ironie, dozajul în crescendo al suspansului până simţi că înnebuneşti de-atâta tensiune. Cred că autorii de thrillere pentru adulţi ar avea ce învăţa de aici!
Cu trei ani în urmă, Spencer, Aria, Emily, Hanna şi prietena lor cea mai bună, Alison, erau Fetele Şic de la Şcoala Rosewood.  Alison era conducătoarea grupului, cea cu care toate celelalte voiau să semene, cea care le cunoştea cele mai întunecate secrete.
Astfel că atunci când Alison a dispărut într-o noapte, durerea resimţita de Spencer, Aria, Emily şi Hanna a fost amestecată cu uşurare. Şi când trupul lui Ali a fost găsit mai târziu în propria ei curte, sub o lespede de beton, fetele s-au văzut forţate să dezgroape câteva amintiri urâte legate de prietena lor. Ar putea ascunde moartea lui Alison mai mult decât crede toată lumea?
Acum, cineva numit A, cineva care pare să ştie totul, arată către una dintre ele, acuzând-o de omorârea lui Alison. A este gata să le distrugă pentru totdeauna viaţa perfectă… Şi o face cu o perseverenţă şi o minuţiozitate diabolice!
Etichete: , , , | edit post
Reacții: 
1 Response
  1. hei buna!bun venit printre noi!
    vreau sa va anunt ca am si eu un blog de care ma ocup tot cu o prietena. daca vreti il gasiti aici http://stepintoanewworld.wordpress.com/


Trimiteți un comentariu