iulia

Născut într-o clopotniţă, într-un sat din Alpii Elvețieni, Moses, fiul unei sărmane surdo-mute este înzestrat cu un auz remarcabil şi cu o voce la fel de limpede precum sunetul uriașelor clopote sub care a văzut lumina zilei. Sunetele îi vor fi harta cea mai de încredere pe parcursul vieții sale marcate de muzică, la început în corul unei mănăstiri și, în cele din urmă, pe scenele celor mai de seamă teatre din Viena și din Veneția. Binecuvântare, dar și blestem, vocea sa angelică este vocea unui musico, castrat împotriva propriei voințe, pentru a-i păstra puritatea și limpezimea. Moses își va trăi iubirea pentru o tânără nobilă din Sankt Gallen cu intensitate fidelă și tragism, până la capăt, asemenea lui Orfeu, în opera cu care își face neașteptat debutul pe scenă, la premiera dirijată de celebrul Gluck.

Adevăruri sfâșietoare, frumusețe, artă, ură, conspirații, zâmbete printre lacrimi și mai ales sunete care să exprime emoții într-un limbaj universal... romanul lui Harvell înfățișează o poveste strălucitoare și gravă, ca bătaia în amurg a marelui Pummerin, din Catedrala Sfântul Ștefan.

Roman publicat în 12 țări


Copertă: broşată, cu clapetă
Format: 150 x 215 mm
Număr pagini: 464
Data apariţie: octombrie 2011
ISBN: 978-606-600-456-5
| edit post
Reacții: 
3 Responses
 1. Anonim Says:

  Buna
  Sunt Alexandra (Carte pentru mine) nu am gasit o adresa de mail la care sa iti scriu,asa ca iti las aici un comentariu. Vroiam sa te rog sa schimbi linkul de la blogroll. Ne-am mutat pe wordpress .

  Sper sa nu te deranjez cu acest mesaj. Doar ca vreau sa ii anunt pe toti cei din lista noastra de blogroll ca ne-am muta si ca o sa inchidem vechiul blog.
  Multumesc pentru intelegere.

  http://cartepentrumine.wordpress.com/


 2. Anonim Says:

  Mi-a placut tare mult acest roman, astept si alte romane de-ale lui Harvell.Trimiteți un comentariu