iulia
Gata copii! A inceput scoala. Nu ne mai putem ascunde de ea si nu prea o mai putem ocoli decat motivat. :)
M-am gandit cum as putea sa va mai alin dorul de vacanta, asa ca am luat legatura cu cei de la Libris care s-au aratat dornici sa ma ajute si pentru asta le multumesc. :)
Si pentru ca numele insusi este "O carte pentru fiecare", premiul concursului va fi o carte la alegere, orice gen, orice tema ( in limita a 40 de lei).
Pentru a va inscrie la concurs trebuie doar sa urmariti blogul nostru prin GFC si Facebook si sa va alegeti cartea - ne lasati un link sa stim clar ce va doriti si sa ne motivati putin dorinta arzatoare de a rasfoi aceasta carte la voi acasa.
Inscrierile la concurs se fac in perioada 13. 09 - 30.09 2011. Deci aveti timp de gandire. Nu va fi pe mail si pe blog, asa ca inscrierea se face prin comentarii de forma:

1. Nume real
2. Numele cu care urmariti blogul prin GFC si Facebook - deci 2 nume.
3. Cartea aleasa si linkul
4. Motivati alegerea facuta.

Castigatorul va fi ales in functie de numarul de participanti si de raspunsurile date. Nu am stabilit daca va fi tragere la sorti sau cel mai impresionant raspuns dat.
Multumim inca odata sponsorului - libraria online Libris care va prelua datele castigatorului dupa incheierea concursului si va expedia premiul.
6 Responses
  1. Chimiii Says:

    Supeeer concursul:X


  2. elena Says:

    Din cate vad eu merge


  3. ♥MIM Says:

    Pai, hai ca imi iau inima in dinti, si .. imi incerc norocul:))
    Deci:
    Nume real: Mihaila Irina-Maria
    Nume cu care urmaresc prin GFC: kyky Tm
    Facebook: Mihaila Irina
    Cartea aleasa: Academia Vampirilor 2: Initierea
    Link: http://www.libris.ro/literatura-universala/academia-vampirilor-vol-2-initierea---richelle-LED973-102-265-9--c7509--p362358.html

    Motivatie:

    Academia Vampirilor a fost una dintre seriile ce m-a introdus în minunata lume a cărţilor fantasy şi mi-a deschis radical apetitul pentru acest gen de literatură. Cărţile sunt foarte diferite de cele pe care am avut ocazia să le mai citesc, unice aş putea spune: idei absolut minunate, şi proprii.
    Cărţile sunt încărcate peste măsură cu sarcasm, datorită complexităţii cu care au fost create personajele. La un moment dat, am râs cu lacrimi. Părerea mea este că "Academia Vampirilor" întece cu mult "Twilight", nu că cea din urmă serie nu mi-ar plăcea. Urăsc să spun asta, dar este adevărul. Şi totuşi, fenomenul Twilight a dezlănţuit prima mea obsesie pentru vampiri. Dar imediar ce am citit AV, am uitat de tot. Şi mi-am dorit să gust cât mai mult din esenţa acestor cărţi, care zic eu, au acaparat mulţi adolescenţi. Nu cred că este o serie ce va fi vreodată uitată, cel puţin eu nu o să uit nici cel mai neînsemnat cuvânt din cărţile sufletului meu.


  4. Nume:Bivolaru George-Cristian
    GFC:Bivolaru George-Cristian
    FB:Bivolaru George-Cristian
    Cartea aleasa:Cercul secret vol. 1: Ritualul - L.J. Smith http://www.libris.ro/literatura-fantasy/cercul-secret-vol-1-ritualul---l-j-smith-COR973-128-355-5--c7883--p369903.html
    Motivatia am volumele 2 si 3 nu ma pot apuca inca sa le lecturez daca nu am volumul
    1 .Deja sunt bombardat cu informatii despre seria autoarei ce imi sporeste si mai mult dorinta de a o citi cat mai repede.Inca nu vreau sa vizionez serialul Cercul secret ce a inceput pentru a nu pierde din farmecul cartii .


  5. Buna utmaresc blogul cu : Laurita mommy, wife, woman, iar pe facebook: Laura Rus.

    Mi-as dori foarte mult cartea Prmele mele cuvinte: http://www.libris.ro/enciclopedii-copii/primele-mele-cuvinte---carte-pe-carton-LIT973-675-477-7--c7881--p320461.html, intrucat este potrivita pentru strumful nostru, ba mai mult pe 20 septembrie implineste 2 anisori si ar fi un cadou excelent din partea lui mami, avand in vedere ca iubeste carticelele la nebunie, stie exact fiecare carte din mini biblioteca lui si zilnic citim cate ceva.

    multumesc pentru sansa de a participa la acest concurs
    cele bune
    laura.


  6. Nume:Troie Monica Alexandra
    GFC:monika.love96
    FB:Alexandra Monika

    Imi doresc foarte mult cartea Flashforward scrisa de Robert J. Sawyer,pe care o puteti gasi aici: http://www.libris.ro/AfiseazaProdus.jsp?pr_id=371160 .
    De ce imi doresc aceasta carte?
    Pai vreau aceasta carte din mai multe motive.
    Primul motiv al fi acela ca imi doresc cartea aceasta inca de cand am aflat despere ea,si de cand am aflat ca a aparut la editura mea preferata.Leda.
    Al doilea motiv este acela ca am auzit foarte multe pareri bune si pozitive despre aceasta carte.
    Al treilea motiv:am avut de multe ori momente in care imi doream sa imi pot vedea viitorul.Daca as avea aceasta carte as putea sa imi imaginez toate momentele prin care trec toti oamenii care isi vad viitorul,si astfel as incerca sa imi imaginez cum m-as simti eu daca as fi in locul.
    Si ultimul,dar nu cel din urma,motivul cu numarul 4.Am vazut serialul pe care mi l-a recomandat un prieten.Este un serial foarte frumos care merita urmarit si care m-a facut la randul lui sa vreau sa citesc cartea sa vad daca ceea ce se gaseste in carte se aseamana cu ceea ce este in serial.
    Acestea sunt motivele pentru care imi doresc aceasta carte,si pe care sper sa o castig la concursul vostru.


Trimiteți un comentariu