elena

Viitorul va începe din 4 octombrie la Editura LEDA!
Fanii literaturii urban fantasy cu vampiri nu trebuie să se sperie, vom continua editarea cărţilor lor preferate. Cu acest articol vreau doar să anunţ demararea unei noi direcţii de publicare, pe care analiştii pieţei de carte din Occident o consideră a fi viitorul (vezi articolul din Bookseller pe iulie 2011). Sunt absolut convins că veţi fi cu toţii fascinaţi de aceste serii noi, din care nu lipsesc acţiunea, romance-ul şi misterul.
1. EVE de Anna Carey
În această nouă serie epică, Anna Carey, asemenea mult mai titratei ei predecesoare în domeniul distopiilor, Margaret Atwood (şi mă refer aici la celebrul roman Povestirea cameristei), imaginează un viitor deopotrivă frumos (prin afirmarea perenităţii valorilor general umane) şi înspăimântător. Cititorii se vor delecta cu o poveste incitantă despre o dragoste interzisă şi aventuri extraordinare.



2. UGLIES de Scott Westerfeld
Dincolo de aventuri, cititorii vor descoperi o viziune tulburătoare asupra propriei noastre societăţi, numită aici „Ruinele Ruginite” – ruine rămase după ce un virus a distrus toate depozitele petroliere. Adolescenţii vor fi captivaţi de acest roman, iar sfârşitul plin de suspans le va trezi curiozitatea.

3. DIVERGENT de Veronica Roth 
O SINGURĂ ALEGERE TE POATE TRANSFORMA RADICAL. Halucinant este CUM şi în CE!? Un thriller distopic plin de decizii surprinzătoare, trădări cumplite, consecinţe uimitoare şi poveşti de dragoste neaşteptate.
Veronica Roth a absolvit Northwestern University, obţinând un master în scriere creatoare. În anii studenţiei, în loc să se ocupe de teme, prefera adeseori să lucreze la povestea care avea să devină DIVERGENT. A fost într-adevăr o hotărâre care i-a transformat destinul. În prezent, Roth îşi dedică tot timpul scrisului şi locuieşte lângă Chicago. Nu ratati aceasta serie!

0 Responses

Trimiteți un comentariu