elena
Recunosc! Imi plac cartile necenzurate , cu scene deocheate si cuvinte obscene. Imi pare rau, acesta este stilul care m-a facut sa citesc carti.
Mai din joaca, Iulia mi-a aratat o carte pe internet si am tinut neaparat sa v-o arat si voua. Este vorba despre romanul de debut al Virginiei Despentes. Tragemi-o!
O carte şocantă, incorectă politic, un roman care îi oferă cititorului o mostră rafinată de brutalitate. Virginie Despentes prezintă o lume a tenebrelor, un univers în care violenţa este factorul principial. Fără să încerce să cosmetizeze atmosfera, fără să încerce să îţi justifice personajele, autoarea franceză ne delectează cu un adevărat regal al morţii, o călătorie iniţiatică spre cele mai adânci abisuri ale fiinţei umane. Fără temeri şi prejudecăţi, cartea te provoacă, nu îţi permite să ai îndoieli. Trebuie să mergi înainte, întotdeauna înainte.
Nu va suna si voua foarte realist? Foarte a zilelor noastre? De aceea imi plac aceste carti.
Cartea nu am gasit-o disponibila decat in varianta electronica, dar nu ma atrage asa. As fi tinut sa capat un volum cu file, sa il rasfoiesc dimineata  sau cand am timp de risipit in liniste. 
Cateva impresii, recenzii puteti gasi aici si aici.
Din ce am citit, cartea promite mai mult decat spune titlul, "trage" fiind un cuvant capcana. 
Etichete: , | edit post
1 Response
  1. Only Books Says:

    Ăă... wa! Nu mă pot exprima, nu am citit cărţi de genul ăsta(doar Sandra Brown, dar ea nu e chiar aşa de necenzurată) şi nici nu mă tentează:D.

    Dee


Trimiteți un comentariu