elena
Nu vreau sa va sperii, dar , hei! INCEPE SCOALA! E cam aiurea,  parca mai vrem sa lenevim, sa avem  mai mult timp liber, fara teme, lectii, teste si cate si mai cate. Dar, mai sunt 2 saptamani de vacanta, 2 saptamani in care mai putem profita de paradisul acesta al nostru.
Am tot citit vara asta despre vampiri, despre pedofili, criminali in serie sau tipe mortal de frumoase, dar....ceva pentru scoala? ...Nimeni?! Va cred. Nici eu nu am citit ceva pentru scoala. Insa, am profitat de promotia de la elefant.ro si mi-am facut cateva achizitii pentru scoala. Intentionez sa citsc in viitorul apropiat Enigma Otiliei a lui George Calinescu. Nu pentru ca m-ar interesa foarte mult sa aflu ce enigma ascunde fetita asta, ci pentru coperta  geniala din seria BPT.

Va invit si pe voi sa imi dezvaluiti ce intentionati sa cititi sau ce ati citit pentru pedeapsa noastra SCOALA.

Si mai am un mic pont pentru voi! Am inteles ca Iulia va pregateste o surpriza! Auzisem ceva de un concurs....hmm. Nu stiu exact, sau stiu, dar nu va zic mai multe. Populati blogul, interactionati cu noi si vor veni si surprizele. :)
1 Response
  1. O sa-ti para rau cand o sa se termine scoala. Eu cel putin asta simt de 2 luni. Cartea Enigma Otiliei este frumusica, am citit-o si eu pentru scoala si mi-a placut. Acum depinde de fiecare, ce gusturi are. Pregatesc si eu un concurs, asa ca te astept pe la mine. XOXO


Trimiteți un comentariu